Alegerea cabinetului stomatologic, o decizie grea pentru pacient

Alegerea cabinetului stomatologic nu este niciodată o decizie ușoară mai ales pentru un pacient care nu are un istoric bogat de probleme stomatologice. De obicei, alegerea unui cabinet sau a unei clinici stomatologice se face în funcție de niște criterii bine stabilite. Care sunt acestea?

Criterii în alegerea medicului stomatolog

Proximitatea. Apropierea de cabinet este un criteriu foarte important. Conform studiilor, 6 din 10 pacienti își aleg medicul stomatolog care să îi trateze în funcție de cât de apropiat este clinica stomatologică față de locatia în care se află.

Experiența medicului. Mulți pacienți sunt interesați de cât de multă experiență are medicul la care se vor trata. Astfel, aceștia caută fie review-uri pe Internet, fie CV-ul medicului sau se informează temeinic din orice sursă serioasă înainte de a-și face programare.

Vizibilitatea. Mulți pacienți își doresc să fie tratați de medicii cei mai vizibili din mass-media. Totuși, acesta nu este cel mai bun criteriu de selecție al medicului, întrucât sunt o mulțime de doctori care deși sunt buni profesioniști nu le place să fie în atenția mass-media.

Reputația. Foarte importantă este reputația medicului stomatolog. Mulți pacienți se tratează la un anumit profesionist pentru că au auzit că este bine pregătit, cel mai probabil, de la un alt pacient. Alții aleg reputația unei anumite instituții despre ai cărei medici au aflat că au gestionat cu brio cazuri grele.

“La Clinicile Ident Total Care avem o gamă variată de pacienți. Mulți dintre ei ajung al noi prin recomandare, alții vin pentru experiența medicilor din cadrul echipei noastre, iar alții ne găsesc fie pe Internet, fie pe rețelele de socializare”, spune Bianca Ivanciovici, medic Dentist Generalist Medic Sef – Implantologie în cadrul Clinicilor Ident Total Care.

Aceasta adaugă: “Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să fie mulțumiți de serviciile noastre, beneficiem de cea mai performantă aparatură stomatologică. Nu facem rabat de la calitate”.

Vrei să beneficiezi de o echipă de medici profesioniști? În Clinicile Ident Total Care ai parte de doctori bine pregătiți gata să-ți redea zâmbetul mult visat! Pentru programari sunati la 0799.943.368.

Share:

Color Skin

Nav Mode