De ce benzile de albit acasă nu sunt recomandate de stomatolog?

Cine nu-și dorește dinți mai albi? Ei bine, e frumos să ai dinți mai albi, dar nu cu orice preț. Albirea dentară este una dintre procedurile la îndemâna oricărui pacient care își dorește să-și recapete albul strălucitor al dinților. Totuși, există multe persoane care aleg să-și albească dinții acasă, cu produse neomologate, așa cum este cazul benzilor de albit dinții.

Nu vă albiți singuri dinții acasă!

Albirea dentară trebuie efectuată doar după ce sunt tratate toate problemele existente ale dinților și gingiilor. Benzile de albire dentară pot distruge smalțul, în ciuda mesajelor de promovare a acestor produse.

“De multe ori, benzile au o concentrație prea mare de peroxid, substanța care albește dinții. Benzile pot distruge smalțul, mai ales dacă persoana care-și va efectua o albire acasă va pune peroxid peste un început de carie care poate fi depistată doar în cabinetul stomatologic. Peroxidul nu trebuie să ajungă pe gingii, întrucât acestea pot avea de suferit. Tocmai de aceea, noi nu recomandăm albirea acasă”, explică Doctor Andreea Grasu, medic stomatolog din cadrul Clinicilor Ident Total Care.

Acesta adaugă: “De asemenea, cine suferă de boală parodontală sau retracție gingivală nu este indicat să-și facă albire, întrucât rădăcinile dinților nu mai sunt acoperite de gingie, ci expuse în gură, și peroxidul poate da o sensibilitate mare. În plus, albirea nu este recomandată nici femeilor însărcinate”.

Albirea dentară la stomatolog, 100% sigură

Procedura de albire dentară din cabinetul stomatologic este sigură și eficientă în proporție de 100%. Această procedură nu distruge și nu afectează smalțul dinților.

Cum se face albirea dentară?

În cadrul clinicilor stomatologice care beneficiază de tehnologie de ultimă generație precum Ident Total Care, albirea dentară se realizează cu ajutorul laserului. Laserul este cel mai nou sistem de albire profesională care poate albi dinții cu până la 14 nuanțe în doar 30 de minute. Efectele acestei metode moderne și eficiente se văd imediat și dinții nu sunt sensibilizați. Spre deosebire de alte metode de albire, laserul poate fi aplicat pe fiecare dinte în parte, fiind recomandat pacienților care doresc albirea doar a anumitor dinți si nu a întregii danturi.

Vrei să beneficiezi de albire dentară? Clinicile Ident Total Care sunt cea mai bună alegere! Programează-te AICI!

Share:

Color Skin

Nav Mode