De ce vin străinii să-și facă dinții în România?

În ultimii ani, în România, este practicat turismul stomatologic. Tot mai mulți străini vin în România să-și rezolve problemele dentare, atrași atât de prețurile mai scăzute decât în Occident, cât și de calitatea serviciilor care sunt în creștere în ultimii ani. Britanici, italieni, spanioli sau chiar americani vin pe meleagurile mioritice în căutarea celei mai bune oferte calitate-preț în materie de lucrare dentară.

De ce se practică turismul dentar?

Mulți cetățeni străini cu probleme dentare vin în România în căutarea de tratamente de calitate realizate cu o tehnologie de ultimă generație.

“În România sunt prețuri și de zece ori mai mici decât în țări precum Italia sau Franța. Cele mai cautate sunt lucrările protetice și implanturile dentare”, explică Bianca Ivanciovici, Medic Generalist Șef- Implantologie în cadrul Clinicilor Dentare Ident Total Care.

Acesta adaugă: “De-a lungul timpului am avut pacienți și din Franța și din Anglia sau din Italia. Într-o primă etapă, pacienții din orice colț de lume ne pot trimite o radiografie pe baza căreia specialiștii din cadrul clinicilor noastre vor face un plan de tratament și, evident, un cost estimativ. Așadar, nu este nevoie ca pacienții să vină sute sau mii de kilometri și apoi să realizeze că prețurile nu oglindesc așteptările lor, deși România este foarte ofertantă ca raport calitate-preț”.

România, pe locul al II-lea la turism dentar

O cercetare efectuată în urmă cu câțiva ani de dentalimplantsfriends.com a scos la iveală faptul că după Croația, România este pe locul al II-lea în Europa în topul celor mai bune destinații pentru turism dentar ca raport calitate-preț. Țara noastră oferă medici cu experiență, materiale de top și clinici cu o tehnologie avansată.

Sunt proceduri pentru care pacienții pot plăti și cu câteva mii de euro mai puțin în România. De exemplu, un implant care în clinica Ident Total Care costă 500 de euro, în cabinetele stomatologice din Germania poate fi inserat la prețul de 1000 de euro. Iar în cazul în care pacientul are nevoie de mai multe implanturi poate economisi o sumă mare.

Pe lângă faptul că-și pot rezolva problemele dentare, turiștii pot face un city break în București, mai ales dacă tratamentul se întinde pe o perioadă de câteva zile.

Vrei să beneficiezi de cele mai bune servicii stomatologice la cele mai bune prețuri? Clinicile Ident Total Care sunt cea mai bună alegere!

Share:

Leave a Reply

Color Skin

Nav Mode