Dr. Bianca Ivancovici, certificare internațională la NYU-College of Dentistry

În lumea stomatologiei, medicii trebuie să țină pasul cu tehnologia. De la un an la altul apar noi tehnici de tratament, noi aparate menite să ușureze munca medicilor și să vină în ajutorul pacienților. Tocmai de aceea, medicii din acest domeniu interesați să evolueze, trebuie să meargă la cursuri și specializări și să obțină certificări. Acesta este și cazul medicului Bianca Ivanciovici medic Dentist Generalist Medic Sef – Implantologie în cadrul Clinicilor Ident Total Care.

Dr. Bianca Ivanciovic a mers recent în Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost prezentă pentru a obține o certificare internațională la NYU-College of Dentistry alături de prima clasă de medici români în cadrul programului Current Concepts în American Dentistry. Diploma obținută are o mare greutate în lumea stomatologică și sunt foarte puțini medici care se pot mândri cu o astfel de realizare.

Este primul program postuniversitar al NYU-College of Dentistry la care au participat medici din Europa de Est. Printre numele celebre care s-au regăsit pe lista profesorilor se numără Dr. Stephen Chu, Dr. Michael Sonick, Dr. Ady Palti, Dr. Georgeo Romanos, Dr. Zachary Papadakis, Dr. Stephen Wallace, Dr. Mazea Natour sau Dr. David Chon.

Unul dintre profesioniștii care au predat certificările a fost Dr. Bart W. Silveran, unul dintre cei mai mari chirurgi specialiști oro-maxilo-faciali din lume.

“A fost o experiență fantastică întrucât am aprofundat unele dintre lucrurile pe care le știam deja, dar am învățat și tehnici și protocoale noi care se folosesc mai ales în Statele Unite ale Americii. Această experiență nu va face decât să mă ajute în relația cu pacienții”, a afirmat Dr. Ivanciovici.

Aceasta a adăugat: “Cu alte cuvinte, putem afirma cu tărie că clinicile Ident Total Care se deschid și mai mult către pacienți, prin certificarea la NYU-College of Dentistry. Acum, nu doar că am bazele implantologiei, dar pot preda din cunoștințele mele și altor colegi”.

NYU-College of Dentistry, cap de afiș în stomatolgie

NYU-College of Dentistry este una dintre cele mai mari școli de stomatologie din lume, iar americanii investesc anual sute de milioane de dolari în cercetare. Cifrele arată că aproximativ 10% dintre dentiștii din Statele Unite ale Americii au trecut pragul acestei universități.

Dr. Bart W. Silveran și Dr. Bianca Ivanciovici
Share:

Color Skin

Nav Mode