Durerea de dinți în timpul nopții. Cum să scapi rapid de durerea de dinți?

Durerea de dinți este una dintre cele mai acute dureri pe care le poate suporta organismul uman. Astfel de suferințe se acutizează noaptea și nu pare să treacă cu ușurință. Iată câteva sfaturi casnice pentru a scăpa de durerea de dinți:

Medicamentele orale

Cea mai eficientă metodă rămân medicamentele. Totuși, acestea trebuie administrate numai după o discuție cu medicul stomatolog. Analgezicele rămân cea mai rapidă metodă de a scăpa de durere.

Comprese rece

Aplicarea unui sac de gheață înfășurat într-un prosop pe partea afectată a feței sau maxilarului ajută la restrângerea vaselor de sânge din zonă, ceea ce poate reduce durerea și permite persoanei să adoarmă din nou. Se recomandă aplicarea unei comprese reci în zonă timp de 15-20 de minute la fiecare câteva ore.

Mișcarea corpului

Dacă sângele ajunge în cap pot apărea dureri și inflamații suplimentare. Pentru unii oameni, ridicarea capului cu o pernă suplimentară sau două poate ameliora durerea suficient.

Unguente

Există pe piață unguente care pot ajuta, de asemenea, la reducerea durerii de dinți. Gelurile și unguentele conțin ingrediente care pot amorți zona.

Apa sărată

O simplă clătire cu apă sărată este un remediu obișnuit pentru durerea de dinți. Apa sărată este un antibacterian natural care poate reduce inflamația. Acest obicei ajută, la rândul său, la protejarea dinților de infecție.

De ce apare durerea de dinți?

Durerea de dinți poate avea mai multe cauze printre care: cariile dentare, afecțiunile parodontale, retracția gingivală, eroziunea smalțului sau un traumatism.

Vrei să beneficiezi de cele mai bune servicii stomatologice la cele mai bune prețuri? Clinicile Ident Total Care sunt cea mai bună alegere! Fă-ți AICI o programare online!

Share:

Color Skin

Nav Mode