Plata în rate la stomatolog. De ce să-ți plătești dantura în rate?

plata rate la stomatolog

Trăim vremuri în care oamenii fac cumpără în rate mașini, case sau electrocasnice. De ce nu ar proceda la fel și cu serviciile medicale?

Plata în rate la stomatolog

Studiile arată că mai mult de jumătate dintre români spun că nu trec pragul clinicilor stomatologice din lipsă de bani.

În ultima perioadă, tot mai multe cabinete și clinici stomatologice vin în ajutorul pacienților și au tot felul de facilități de plată. Iar plata în rate este cea mai cunoscută procedură de a achita serviciile stomatologice. Nici clinica Ident Total Care nu face excepție și oferă pacienților și potențialilor pacienți plata eșalonată.

“În cadrul Clinicilor Ident Total Care, pacienții pot plăti în rate. Au posibilitatea unui avans de 30% și rate fixe. Pentru minimum 10.000 de lei pot plăti în 12 rate, iar dacă suma de plată trece de 20.000 de lei, aceștia pot achita în 24 de rate”, explică Claudiu Ivanciovici, CEO al Clinicilor Ident Total Care.

Implant dentar în rate

Ca în orice industrie, prețurile implanturilor diferă. Există implanturi mai ieftine care nu oferă rezultate pe termen lung, dar și implanturi de top testate, din materiale rezistente și fabricate de producători extrem de cunoscuți.

În cadrul Clinicilor Ident Total Care există mai multe tipuri de implanturi astfel:

Implanturi dentare Tag / buc 500 euro
Implanturi dentare AlphaBio / buc 500 euro

Din ce este compus un implant dentar?

Un implant este alcătuit din implantul propriu-zis (șurubul de titan), din bonturile protetice care care sunt fixate pe implanturi cu ajutorul unui șurub și din coroanele dentare. Totuși, multe clinici stomatologice, când fac public prețul unui implant se referă doar la șurubul din titan. Așadar la prețul șurubului se adaugă și prețul bonturilor protetice și al coroanelor dentare

De ce aleg pacienții să plătească în rate?

Multe dintre problemele care țin de cavitatea bucală nu mai suferă amânare. În domeniul stomatologic, orice amânare înseamnă și o complicație. Și, întrucât, nu toată lumea are o sumă de bani pusă deoparte, plata în rate devine cea mai bună opțiune.

Un alt motiv pentru care pacienții aleg să achite în rate este acela că pot plăti eșalonat și nu “simt” că trebuie să achite o sumă mai mare dintr-o dată pentru un tratament stomatologic.

Pacientul este cel care stabilește care este bugetul pe care dorește să îi aloce în fiecare lună pentru plata serviciilor stomatologice.

Amânarea tratamentelor stomatologice duce, de multe ori, la creșterea costurilor. Tocmai de aceea, mulți aleg să achite serviciile în rate și să-și rezolve problemele la timp.

“Pe mine m-a ajutat foarte mult această opțiune, întrucât nu aveam suma necesară. Mai am câteva luni de achitat și sunt extrem de mulțumit”, pacient Clinicile Ident Total Care.

Vrei să-ți rezolvi problemele dentare și să plătești în rate? Clinicile Ident Total Care sunt cea mai bună alegere! Pentru programări, sună la 0799 94 33 68!

Share:

Lasă un răspuns

Color Skin

Nav Mode